Hvordan det hele startede – Fra leg i haven til forretning

 

Idéen til My Hobby Horse kom efter leg i haven med kæphest sammen med børn vi havde på besøg. Vi syntes det var helt fantastisk, at se deres begejstring og kærlighed til kæphestene.

Vi blev hurtigt enige om, at det var en sjov leg, som burde udbredes meget mere og begyndte at undersøge markedet for kæpheste.

Der var ikke mange steder man kunne købe kæpheste og vi syntes ikke dem der var på markedet, var noget særligt, så vi besluttede os for og lave et par stykker selv. Vi satte dem for sjov til salg og der var faktisk et marked for det og så blev det til udvikling af hjemmeside, hvor vi kunne sælge kæpheste og udstyr.

Vores ambition

 

Vi vil gerne bidrage til at udbrede ”Hobby Horsing” i Danmark. I Finland er det kæmpe stort og over 50.000 er aktive inden for kæpheste sporten. Denne sport er en fantastisk dejlig mulighed for at få de danske børn ud og lege og motionere noget mere ved hjælp af kæphesten. Det kan både være gennem leg, men der er også mulighed for at gå til konkurrence med kæphesten. En anden vigtig pointe er, at man kan få nye venskaber og fællesskaber, hvor man kan øve sig og være kreative sammen.