Retur

 Sådan sender du en vare retur til My Hobby Horse ApS

  1. Pak varen i original emballage og genbrug kassen/posen som du har modtaget bestillingen i til at sende varen retur. 
  2. Vedlæg din følgeseddel hvor ordrenummeret fremgår. 
  3. Pakken sendes til: My Hobby Horse, Sønderbyvej 14, 6731 Tjæreborg. Returlabel kan købes via GLS her: https://return.shipmondo.com/myhobbyhorse-retur
  4. Indlevere pakken på posthuset. 

 

Behandlingstid

Vi behandler din returnering indenfor 5 hverdage efter modtagelse. Pakken må ikke sendes retur uden omdeling, til pakkeshop eller lignende. Sker dette vil pakken automatisk blive sendt retur til dig indenfor 14 dage. Omkostninger hertil og evt. ny returfragt står du selv for. 

 

Varens stand med retur 

Varene skal fremstå nye og i original emballage. Emballagen må åbnes, men ikke være beskadiget ved retur. Er varerne og emballage beskadiget ved retur hæfter du for værdiforringelsen af disse. Beløbet modregnes i din tilbagebetaling. 

 

Fortrydelsesret

 Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Din 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. 

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail kontakt@myhobbyhorse.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

 

Varens stand ved returnering 

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til My Hobby Horse at vurdere varens stand.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til My Hobby Horse i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

My Hobby Horse dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

My Hobby Horse
Sønderbyvej 14
6731 Tjæreborg
Tlf.: +45 26163615

Mail: kontakt@myhobbyhorse.dk 

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav eller til pakkeshop.