Hvor kan man gå til kæphest?

Hvor kan man gå til kæphest?

Hvor kan man gå til kæphest?

Elsker du også kæpheste? Så ved du sikkert allerede, hvor sjovt og underholdende det kan være at hoppe i sadlen på din kæphest og ride af sted. Men hvor kan du egentlig finde et sted at ride på din kæphest? Nedenfor vil vi komme med vores bedste bud på nogle af de steder, hvor du kan finde både indendørs og udendørs faciliteter til at ride på din kæphest. 


Rideklubber

Rideklubber er et af de bedste steder at tage hen, hvis du vil ride på din kæphest sammen med andre kæpheste ryttere. De fleste rideklubber har en stor ridebane, hvor du kan øve og forbedre færdighederne med din kæphest. Flere og flere rideklubber tilbyder også ugentlig undervisning i kæphest. Her kan du gå på hold eller få eneundervisning. Ønsker du at få nye kæpheste venner, så er rideklubberne et rigtig godt sted at starte. Kontakt din lokale rideklub og hør om de tilbyder undervisning. Måske de også løbende afholder kæpheste stævner, som du kan deltage i. 

Oversigt over elevskoler, der tilbyder kæphesteridning, inddelt efter DRF's distrikter: Klik HER.



Udendørs pladser

Hvis du foretrækker at ride på din kæphest udendørs, er der mange steder, hvor du kan gøre det. En park er en god mulighed, da de ofte har store åbne pladser eller stier, der egner sig godt til kæphesteridning. Du kan også tage i skoven. Her kan du mange gange være heldig at finde forhindringer i form af væltede træer eller andet udfordrende terræn. 


Sportsfaciliteter og haller

Sportsfaciliteter og haller er også gode steder at tage hen for at ride på din kæphest. Disse steder har ofte store indendørs faciliteter, som er ideelle til kæphesteridning. Måske du og dine kæpheste venner kan få lov til at låne nogle redskaber, som I kan bruge til forhindringer. Udendørs fodboldbaner, multibaner eller andre sportsanlæg er ligeledes en rigtig god mulighed for at træne på kæphest. 



Online grupper og fora

Der er mange online grupper og fora, hvor kæphesteentusiaster kan chatte og dele billeder og videoer af deres kæpheste. Disse sider kan være en god mulighed for at møde andre kæpheste ryttere og dele jeres interesse for kæpheste ridning. Mange grupper og fora har også medlemmer, der samles, og arrangerer kæphest-events og møder op for at ride sammen. Søg efter dem på Facebook og tilmeld dig grupperne. 


Haven

Hvis du ikke ønsker at tage ud til en offentlig placering for at ride din kæphest, kan du også træne i din egen have. I haven kan du arbejde på dine teknikker, øvelser og spring på dit eget tidspunkt og i dit eget tempo. Dette kan også være en god mulighed for de ryttere, der foretrækker at ride alene eller med en lille gruppe af nære venner.



Som du kan se, er der mange forskellige steder, hvor du kan tage hen for at ride din kæphest. Uanset om du vil ride udendørs, indendørs, alene eller med andre, så er der mange muligheder at vælge imellem. Med disse tips kan du finde det perfekte sted til at ride din kæphest og have det sjovt på en sund og underholdende måde. Så hvad venter du på? Find dit nærmeste ridecenter eller park og hop op på din kæphest. God fornøjelse!



Læs næste

kæphest