Hvor køber man en kæphest?

kæphest

Hvor køber man en kæphest? 

Drømmer du også om en håndsyet kvalitets kæphest fra My Hobby Horse? Vi  tilbyder flere løsninger, så du modtager præcis den kæphest som du drømmer om. 

Look-a-like kæphest

Har du selv en hest eller har du set et billede af en hest, som du ønsker, at vi skal trylle om en smuk kæphest? Send os et billede af hesten og vi beregner din pris. Send billedet på kontakt@myhobbyhorse.dk eller send en DM på Instagram. 

 

Beskriv din drømmekæphest

Har du ikke et billede af den hest du drømmer om? Send os en grundig beskrivelse af, hvordan du ønsker at hesten skal se ud. Overvej følgende.

  • Hvilken farve skal hesten have?
  • Hvilken farve skal hestens man være?
  • Skal hesten have aftegninger i form af en blis, pletter, snip på mulen eller måske et hjerte?
  • Ønsker du at vi optegner hesten med textil tusser?
  • Skal hesten have lang/kort man og pandelok?
  • Ønsker du en Lille - Spring model eller en Stor - Dressur model? 

Hvor lang er leveringstiden?

Vi bestræber os på at kunne sy din drømmekæphest indenfor 4-6 uger. I mindre travle perioder er leveringstiden 2-3 uger. Skal du bruge hesten før, så kan du for 500 kr. ekstra få syet hesten som express levering. Skriv til os og få en status på, hvor lang leveringstiden er pt.  

Se vores salgsklare kæpheste 

Vi bestræber os på altid at have salgsklare kæpheste her på webshoppen. Hestene er færdigsyet og kan leveres indenfor 1-2 hverdage. Se alle vores salgsklare kæpheste der søger sin nye dygtige kæphesterytter. 

 

Læs næste

gå til kæphest